Om Karina

VELKOMMEN

Jeg hedder Karina

NAMASTE

VELKOMMEN til min verden

Lad os connecte via min Facebook eller Instagram

Det har taget tid for mig at finde ud af, hvad jeg egentlig er her i livet for, udover at være evigt taknemmelig for mine to vidunderlige og højtelskede sønner og at føle mig elsket af livet.

Nu ved jeg, at jeg er rigtig god til at arbejde med naturen og dens råvarer – derfor fremstiller jeg rene, unikke og ‘grønne’ hudplejeprodukter til dig der er kræsen her i livet, og jeg ved nu, at livets kerne er, at vi er skabt til at give og modtage kærlighed på den gode måde – så vi vokser, opgraderes og stråler af overskud.

Kærlighed til os selv er vigtig før vi kan give kærlighed videre til andre, og hvis du oplever det kan være svært, ved jeg nu hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Jeg er healer, og blev indviet til REIKIhealing af min Reikimester Luna Theresa Munk fra Lov nær Næstved i 2003.

Healing er en særlig ubetinget kærlighed fra universet, hvor jeg er en slags portal til dig via mine hænder.

En healing der giver dig indre ro og løsner spændninger.

For at kunne modtage og give kærlighed skaber jeg altså ro indeni, og også omkring dig, med hjælp fra naturen og dens råvarer.

Jeg bygger bro mellem menneske og naturen, via healing, kommunikation og hudpleje – altsammen i kærlighed.

Det hele hænger sammen.

Mit værk i livet er blandt andet en særlig håndrørt creme, med rene økologiske råvarer, som hverken belaster miljøet eller vores hud, og den kan skabe ro:

RETREAT no. 1.

En af danmarks rigeste cremer- fedter ikke, pletter ikke- den er her:  RETREAT No.1

Med sin økologiske Lavendelolie kan den være med til at afstresse dig, så du kan finde ro til at udføre din opgave i dit liv;

Din mission- og dit værk…det kan jeg hjælpe dig med at finde ud af hvad er, eller opgradere det, hvis du allerede er i det.

Det er vigtigt at vi lever uden stress, og at vi tør være langsomme og nyde nu’et i nærvær – det har kærligheden lært mig.

Når jeg healer skal jeg have natur omkring mig, fordi jeg ikke kan undvære naturens friske og beroligende bevægelser, og fordi naturen sender  beskeder til mig jeg skal give videre til dig

Allerede som barn elskede jeg at være i naturen – jeg dansede i vores baghave på Kiplings Alle, legede Snehvide med pigeonæblerne og elskede at lave parfumer til min mor af vores rosenblade og regnvand.

Min far fik lavet smykker til mig af krystalsten, som jeg stadig bærer, og min mor skrev breve til mig med tegninger, der viste det hun skrev – mine første piktogrammer.

I mit arbejde som uddannet pædagog, siden 1998,  taler jeg med børn 0-6 år,  i nærvær og med understøttende værdier som barnet kan lide at høre; med begreber der forklarer deres følelser og med billeder i piktogrammer der gør dem trygge i deres læring af sprog.

HEMMELIGHEDEN bag barnets succes og glæde…er sansernes sandhed; at ‘tale’ hjerte til hjerte.

I kærlighed

Tak- tak, tak

Karina Juhl Geneser